راه های اقامت در ترکیه

قوانین و راه های اقامت در ترکیه :

ازدواج : یکی از راه های اقامت در ترکیه از طریق ازدواج با یک شهروند ترکیه می توان اقامت این کشور را دریافت کرد.پس از 3 سال زندگی مشترک با یک شهروند ترک می توتنید اقدام به در خواست اقامت دائم بکنید.

استخدام : یکی دیگه از راه های اقامت در ترکیه با توجه به تخصص و حرفه مورد نیاز، شرکت های ثبت شده در ترکیه
می توانند برای فرد مورد نظر خود از وزارت کار این کشور درخواست اجازه کار کرده و در صورت مثبت بودن نتیجه این درخواست و دریافت اجازه کار به آن فرد اقامت یک ساله داده می شود.

خرید ملک : با خرید ملک تا سقف 250 هزار دلار پس از چند سال تمدید مدت این اقامت (5 تا 8 سال) می توانید برای اقامت دائم اقدام نمائید.

ولی با خرید ملک زیر 250 هزار دلار فقط اقامت توریستی به مدت 1 یا 2 سال می توانید بگیرید.

تحصیل : یکی دیگر از راه هایی که اشخاص می تواند در ترکیه اقامت یک ساله دریافت کند تحصیل در یکی از دانشگاه های ترکیه می باشد.برای گرفتن این نوع اقامت ابتدا باید در آزمون تومر (مرکز آموزش زبان ترکی) شرکت کرده و مدرک ترکی را بگیرید.پس از اخذ پذیرش از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی در ترکیه و ثبت نام می توانید برای دریافت ویزای دانشجویی و دفترچه اقامت ترکیه اقدام نمایید.

ثبت شرکت :یکی دیگه از راه های اقامت در ترکیه بعد از 5 سال فعالیت منظم دولت ترکیه به شما اقامت دائم ترکیه را میدهد.

اقامت توریستی :یکی دیگه از راه های اقامت در ترکیه با عقد قرارداد اجاره نامه در ترکیه و تایید این قرارداد در یکی از دفاتر اداره ثبت اسناد این کشور می توان اقامت یکساله توریستی دریافت کرد.

راه های اقامت در ترکیه :

* مدارک لازم جهت اخذ اقامت توریستی یکسال :

1.قرار داد اجاره خانه به نام شخصی که قصد اخذ اقامت دارد 3 نفر با یک قرارداد امکان اخذ اقامت دارند.

2.کپی سند مالک خانه

3.پاسپورت و کپی پاسپورت

4.عکس 4 قطعه

5.دریافت شماره مالیاتی از ورگی دایرسی

6.بیمه سلامتی یک ساله (هزینه با توجه به سن متفاوت بوده از 600 لیر تا 1100 لیر)

7.فیش واریزهزینه 85 دلار و 72 لیر   

راه های اقامت در ترکیه

منبع خبر

30 شهریور 1397 - 15:12

برچسب ها:

  • ازدواج
  • خرید_ملک
  • استخدام
  • تحصیل
  • ثبت_شرکت
  • راه_های_اقامت_در_ترکیه